Házirend

HÁZIREND

Előadásainkat, rendezvényeinket érvényes belépőjeggyel lehet látogatni.

A rendezvényeket mindenki saját felelősségére látogathatja.

A Cathedral Organ Concerts rendezvényeire fenntartja az időpont, a műsor-és szereplőváltoztatás, valamint a lemondás jogát.

Jegyet nem áll módunkban sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni, akár személyesen, akár online történt a vásárlás. Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza.

Az elveszett, megsemmisült vagy megrongálódott belépőjegyek pótlására nincs lehetőség.

A hangversenyre 6 éven aluli gyermeket nem áll módunkban beengedni.

Amennyiben a koncerten részt vevő gyermek viselkedésével vagy hangoskodással zavarja a koncertek vendégeit, kollégáink felszólíthatják őt és kísérőjét a terem elhagyására.

A személyzet távozásra szólíthatja fel azt a nézőt, aki beszélgetéssel vagy hangos viselkedéssel az előadást vagy annak élvezetét zavarja. A rendezvények alatt a mobiltelefon és más, a rendezvényt zavaró eszköz használata nem megengedett.

A személyzet kifejezett kérésére a biztonsági szolgálat munkatársai felszólítás után kivezetik a rendezvényt zavaró személyt (személyeket), szükség esetén rendőri intézkedést kezdeményeznek.

A hangversenyeken, előadásokon, rendezvényeken bármilyen eszközzel történő kép- vagy hangrögzítés tilos.

A házirend betartása közös érdekünk, ehhez kérjük tisztelt vendégeink segítségét. Kedves vendégeink együttműködésüket előre is köszönjük, és egyben örömmel várjuk Önöket rendezvényeinkre!